onsdag den 14. november 2012

Noget om læsesalsgulve

G.E.N.I.A.L.T!!
Min første tanke efter mødet med en canadisk læsesal, hvor man har tænkt så langt som at lægge væg-til-væg tæppe på gulvet. Og hvorfor skulle det være så genialt, tænker du! Jo, ser du... På en business school er der nemlig tendens til at opstå vrimlende flokke af forjagede sjæle med larmende hæle. Det være sig både chikke mænd i italienske hurtig-knepper sko og fashionable piger med tårnhøje stilletter. Når disse typer fræser rundt på læsesale kan det give en vis forstyrrende og konstant lyd. En såkaldt klikken-klakken. All the FREAKING time! At et gulvtæppe kan forhindre dette, er ikke noget man har tænkt over på CBS. 

Sidder man så på en canadisk læsesal med uld under fusserne, så burde alt være fryd og gammen. Det skulle man tro. Men nej, her støder man nemlig på et nyt og ukendt fænomen, forårsaget af nordamerikansk mode. Den forfærdelige UGG-støvle, i daglig tale også kendt som bamsestøvlen!!!



Af en eller anden årsag har folk der går i denne, tendens til at slæææææbe fødderne så undertegnede får lyst til at rejse sig og skrige desperat ud i rummet og af sine lungers fulde kraft!: "Så løft dog for h#%*/!!$ de fødder!!". Men det gør jeg selvfølgelig ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar