tirsdag den 18. september 2012

Welcome to the freakshow!

Jep, den er god nok. Her er SÅ mange mærkelige mennesker! Så mange at vi nu er påbegyndt en Odd People's List for ligesom at holde styr på hvad vi oplever. Hver eneste dag oplever vi minimum een sær person. På gaden, i subwayen, i supermarkedet. Overalt!

I fredags var vi for eksempel så heldige at møde Oprah Winfreys ekskæreste. Det påstod han i hvert fald. Eftersom han var en luset fyr på vej til retten for at melde sig for hustruvold var det lidt svært at se for sig. Men han var heller ikke lige typen man begyndte at sige imod. Senere på dagen sad Ingvild og jeg i subwayen på vej hjem fra biblioteket. Der var meget varmt og pludselig trådte en ufattelig tyk og prustende dame ind. Hun satte sig lige ved siden af mig og prustede og stønnede. Rejste sig, satte sig ned, rejste sig, satte sig ned. Med sig havde hun, og dette er ikke opspind!, en pose hvorpå der stod: World's Biggest Bookstore. Hvorfra hun hev ikke mindre end verdens største atlas frem. Slog op på første side i to sekunder, lukkede bogen og pakkede den væk igen. Åhh, the irony! Ingvild og jeg undgik bevidst øjenkontakt fordi vi vidste at vi så ville flække sammen af grin. Udover specifikke typer så er her en udpræget, generel tendens til at tale med sig selv. I weekenden hoppede vi på en bus i øsende regnvejr. Halvvejs hjemme stod en gennemblødt mand med langt, tyndt hår på bussen. Han satte sig bag os og resten af turen gentog han for sig selv, men alligevel højt nok til at dele det med resten af bussen: "Ohh, this is ridiculous. I'm soaking wet. I'm soaking wet. I'm sooaakiing weeet. This is ridiculous." Efter 5-10 minutters bustur med ham var det ligesom gået op for os - og resten af bussen tør jeg godt garantere - at denne mand var gennemblødt.

Vi beretter vidt og begejstret om disse pudsige bekendtskaber når vi mødes med de andre nordmænd. De virker ikke helt så betagede af disse skæve personligheder som vi, og det forbliver os en gåde, hvorfor de andre aldrig møder nogle. Heldigvis kan de jo snylte lidt på vores oplevelser.

Ellers har lejligheden været fyldt af kærligheds-os da Krea-Kris har besøg af sin søde (og danske, I might add) kæreste Søren. Ingvild og jeg har derfor været ude at drikke øl med Harald, Sara og Krister...


Det var super hyggeligt og farligt rart at vide at man ikke skulle op i skole fredag. 
Fredag var Ingvild og jeg på eventyr - først på jagt efter en rygsæk og siden et bibliotek. Vi fandt begge dele, og jeg endda en ryksæk til den nette sum af 11$. Så nu sporter jeg denne bandit på campus...


Fredag var også Haralds fødselsdag, så vi fejrede med kage om dagen...


...og masser af festivitas om aftenen. Lørdag var vi trætte, så vi lå i sovesofaen med popcorn og serier, drak kaffe på den vidunderlige Tequila Bookworm og gik tur i Trinity Bell Park hvor onkel Inge var så ovenud heldig at løbe ind i en lækker majs...



Lørdag aften holdte franske Perrine indflytterfest, hvor nogle syntes jeg skulle i skørt...


Det var hyggeligt og sjovt, og vi blev for alvor klar over hvor privilegerede vi er, på grund af franskmændenes ansigtsudtryk da de gik op for dem at vi rent faktisk bliver betalt for at studere. Længe leve den danske velfærdsstat!
Søndag måtte jeg trøstespise over Peter-mandens fravær...


...og ellers stod den på læsning i fabelagtige omgivelser...


...gåtur ved havnefronten, luftning af fusser og enorme mængder japansk mad...






Se, det var jo så den weekend der gik. Nu er vi flittige myrer i en uge inden den står på hyttetur og sportslige udøvelser (!) nord for Toronto i weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar