onsdag den 17. oktober 2012

Mens jeg venter...

Jeg venter. Og venter. På at klokken skal blive 19 og Petermand lander på canadisk jord. Imens jeg venter har jeg lige et par forelæsninger, og tænkte jeg ville komme med en lille real-time anekdote om hvordan kulturer kan støde sammen.

Jeg sidder pt. til undervisning i mit IT-nørde-fag - Management Information Systems. Faget er obligatorisk for de der specialiserer sig i revision, og ellers bygger det videre på et grundfag i IT. Det betyder at klassen er delt i to - en masse IT-ingeniører som virkelig lever og ånder for alt hvad der bare dufter en lille smule af teknologi; og så den kategori jeg tilhører, som er fuldstændig uvidende får der bare forsøger at se nogenlunde intelligente ud når professoren gennemgår dagens slides.
IT-ingeniør-typerne dominerer naturligt diskussionerne i klassen, og specielt een person rækker konstant hånden op for at berette stort og småt om hans tid hos Bell (stort canadisk telefon-IT-internet-dippedut-firma). Idag kom så endnu en anekdote, men inden han fik startet historien bemærkede jeg (egentlig ret vittigt syntes jeg selv): "Have you worked at Bell!?". Ingen respons, jo han kiggede på mig og svarede: "Yes". Hvorefter Krister hviskede fra min side: "De ta'r ikke ironi her, skal man lige huske...".

Så måtte comedy-Ida lige ned på jorden igen og kanaliserer nu skuffelsen over den manglende respons ud i bloggen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar