fredag den 9. december 2011

Sniksnak...

Forleden tog den evigtsøde Simme mig i hånden og introducerede mig for et virkelig sejt koncept. Det hedder Pecha Kucha, som er japansk for sniksnak, og det er en måde at sprede gode ideer, budskaber, oplevelser og meget andet på. Som deltager får man lov at præsentere hvad man har på hjertet ud fra at 20 x 20 princip. Det betyder tyve slides af tyve sekunder, og det giver i alt en præsentationstid på seks minutter og fyrre sekunder - det medvirker en fantastisk dynamik og giver også anledning til at tænke i nye måder at præsentere på.
Tjek det ud her, og like det på facebook hvis du vil holde øje med kommende arrangementer.

I onsdags foregik det hos Dansk Arkitektur Center, og vi blev blandt andet præsenteret for en brevskrivningsklub, et afrikansk kor, sejt undertøj fra Underwerk og Københavns Fødevarefællesskab. Det var sådan en god oplevelse, og jeg er helt sikkert klar på Pecha Kucha Nicht # 19.

Den altid fashionable Simme og jeg spadserede langs vandet hjem til Vesterbro. Det var fornøjeligt, smukt og en gåtur fuld af skønsang, hvor vi fik genoplivet vores almene dannelse med salmer som 'Hil dig, Frelser og Forsoner'...



Go' weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar