mandag den 19. december 2011

Det lykkedes...

På helt enestående vis, evnede jeg at få ordnet samtlige julegave-gøremål i lørdags. Derfor synes jeg kun det er på sin plads med en lille guide til juleshoppingseffektivitet:

  1. Start dagen med at bruge uforholdsmæssig lang tid i telefonen med dine søskende (vi taler halvanden time) hvor du leder og fordeler.
  2. Sørg for at din shoppe-makker er til firmajulefrokost aftenen forinden. På den måde sikrer du, at hun brænder dig af på grund af tømmermænd, hvorfor du kan nå laaaaangt mere på egen hånd.
  3. Shop som en mand! Skru forventningerne helt ned, og regn ikke med at du opfinder den dybe gave-tallerken, og giver hele din pukkelryggede netop dét de aldrig var klar over de ønskede sig! Vælg i stedet een ting fra ønskelisten, evt. også en plan b-ting, og hold dig til det.
  4. Brug i stedet tiden på at kendisspotte. Det kunne være du var så heldig at støde på Casper C med børn og kuvøseguf, Charlotte Birchow på jagt efter den perfekte g-streng i Magasin eller Jokke og fru Marie i civil Volvo. Hvem ved??
Go' fornøjelse med julehandelen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar